Visste ni att..

Jag och Milla ska göra en varsin blogg efter jul? Vi kommer ha kvar den här bloggen tills dess, och vi kommer även inte radera den efter att vi har gjort våra egna! Då kan det här bli som ett litet minne. Hihi!

Sorry..!

Sorry att vi inte har bloggat på länge! Men har inte haft tid och lust till det så..! Ska snart åka iväg till Skärholmen och shoppa lite. Hoppas att min bror kan skjutsa dit mig! (a) Aja.. ska dra nu! Lovar att bli bättre på att blogga! ;)

Godnatt på er alla



Skulle man inte bjuda på sig själv? ;O


Falsk sanning

Heyyh. Idag var jag hemma från skolan, ganska väntat om man tänker hur jag mådde igår.. Så ingen dans blev det idag, den börjar typ om 10 min.. hehe. Aja! Har gjort färdigt min SO läxa *smile* skulle typ skriva om stenåldern/järnåldern/bronsålder osv. Boring!
Men nu så ska jag vara lite mer social på msn ;) ♥

Tipsar om den här bloggen som skriver "sanningen" om allt som Dessie, Kissie Paow osv skriver! Falsksanning

Fy fan vad jag hatar våran header!

Men vi får ha den eftersom att jag suger på att göra designer! Jag gör en ny imorn..! hehe. Orkar ej blogga ngt idag! Har aasont i mitt huvud, påväg att bli sjuk på riktigt?! :(

Tog typ bilden förra veckan.. Men de e jag och Ida! Var med henne Milla och Maddis hemma hos Maddis after the school idag!

Bed-time


19:22

Hej! Idag som ni ser att Tessan redan har skrivot så var Ida och hon här efter skolan och tittade på film :) Slumdog millionare


Hehe, fastnade på den :P




Film hos Millah!♥

Hejsan! Behöver nog inte berätta så mkt om skolan. Var väl helt som vanligt utom att brandlarmet gick och vi fick ha lektion utan ngn lärare, haha det var väl skönt!? :P :) Efter skolan så gick jag och Ida hem till Milla och kollade på en film.
Slumdog millionaire, en ganska så sorglig film faktiskt! :( Det handlar typ om en kille som bor i slummen i Indien, så tänker han tillbaka om sin uppväxt när han är med och Indiens "Vem vill bli miljardär" typ. Och han svarar rätt på alla frågor eftersom att han har varit med om så mkt. Haha jag suger på att förklara! menmen. Här kommer some picuters från filmen.

Hans bror längst bort och så han själv längst fram på tåget när han var 7 år.

Visst var han söt när han var liten?! <3

Där är när han var "stor" 18 år typ..

Tänk att dom bor så här! :O

New Moon

Hey alla söta! Kom precis hem från Heron City. Var och såg New Moon med min sistah och hennes kille. Innan det så var jag och firade min andra systers barn, haha. ♥ Har ni själva gjort idag då? :)
Aja, nu ska jag gå och smsa med mina smspolare haha! Puss!


Tired!

Hello there! Hur mår ni..? Själv så mår jag väl sådär! Antar att det är efter kramper från svinsprutan! Men det får man stå ut med! :) Känner mig asvarm och ont i armen (ofc?) Men ingen feber tror jag.
Vad har ni gjort idag då? Jag har varit en liiten stund med brudarna som sov över här igår. Evelin, Alexandra och Milla!♥ Men dom drog hem runt etthalvtvå tyyp. Vi har typ "gäster" här men pallar inte vara med dom så jag håller mig på mitt rum ist! ;) hihi. Men nu så ska jag snart äta pizza :P Puss alla gullungar!

Jag och Evelin imorse! trötta som fn..;o  Ser ni plåstret på min arm..? ;(

17:05

Jahapp, då var man här igen.. Sov hos Tessan igår med Evelin och Alexandra också, behöves ju inte skriva att vi hade skitkul, för det har vi alltid! Igår kväll tittade vi på Sunes jul, hihi den är så rolig ;$ Jag satt typ och garvade ihjäl mig hela tiden?! *generad* Idag skulle jag ha klippt mig, men fick lite ont i huvudet och orkade inte. Så nu sitter jag och dricker Vitamin Well´s Everyday, nyttig som jag är ;)
Ska tvinga åt mig pappas dator sen, som har en bra webcam, min mobil vill ju tydligen inte ge sina bilder till min dator '-.-



Blir så trött!

Blir så himla irriterad på er, man kan ju inte gå igen korridoren utan nån jävla kommentar? Moget moget.. det märks ju verkligen att ni är äldre?! Fattar inte heller varför ni håller på, vem vet, kanske bara ren avundsjuka (!)
Har aldrig pallat bry mig men snart räcker det väl, eller  tycker ni att det är sååå kul och inte har något bättre för er på dagarna? -.^

Men ska väl sluta klaga nu, sitter här och väntar på mamma och när hon kommer så drar jag hem till Tessan där även Evelin och Alexandra är :) Kulkul ! Vad ska ni göra ikväll?


Mina gullungar




Si-sprutan!


Ser det lockande att ta den här sprutan i armen..? I dont think so! Men det är just det jag har gjort idag! Fy fan vad jag har ont i armen.."/ Men det går väl över, nån gång iaf ;)
Men inte hindrade det mig att jag var med Ida och Milla efter skolan! :) Vi gick hem till mig ist för Ida. Snart så kmr Evelin, Alexandra och Milla igen till mig! Dom ska slagga här ikväll :D
Meen, nu ska jag typ plocka undan lite från mitt golv!
Hehe.. kortfattat och lite ovanligt inlägg! :$


Ganska fullbokat va? *smile*

Vara i skolan, ta svininfluensasprutan fyfan vad läskigt ;$ Efter skolan drar jag, Tessan och Ida hem till Ida och gör våran favorit sysselsättning där.. haha gissa vad det kan vara då?! Senare på dagen ska jag och Tessan träffa Evelin och Alexandra och göra något på kvällen. Sen sover vi alla hemma hos Tessan :D

Vara med Tessan, Evvan och Alle, Sen med Moa också, får se vad vi hittar på då :)

Träning kl 9 på morgonen, sen hem och duscha och sen göra något kul, I hope ♥

 


16.35

Heyy! E hemma hos Milla och chillar lite. Vi har typ inte gjort ngt specc, hihi x) Men vi kanske ska sätta oss och kolla på ngn film. Mys! <3


Jordin Sparks

Heyy! Hinner typ inte blogga nånting idag! Men blir ett litet inlägg :)
Har ju varit på dans idag, dagens huvudpunkt? *blink* Nej men det är alltid så jvla kul, hihi ;$. Men jag och Milla ska faktsiskt sluta i showdans gruppen mot våran danslärares vilja.. hihi! Men streetdans går vi ofc kvar på! ;D
Hinner inte skriva ngt mer nu, nås väl på nallen!? Ska bara hitta den först..;$


Nattinatti :)

Nu så har jag plockat undan alla mina kläder från mitt golv, och gjort lite engelska plugg! Känns som om jag skriver att jag pluggar hela tiden men det stämmer dock inte.. hehe. Ska nog gå och lägga mig tidigare idag p ga huvudvärken!
Juste..! Ni kan ju rösta på mig och Milla i månadens blogg om ni så skulle vilja det *blink*(LÄNK).

Spiderwick ^^

Heey! Hela dagen har jag haft huvudvärk.. fick juh det i gårkväll. Ska jag få "svininfluensan" innan jag ens har tagit sprutan?! haha nej då.. vi ska ta sprutan på fredag. Har ni tagit den? Är faktiskt inte rädd för att ta den..;o whatever.
Vi var ju på skolbio idag och kollade på ngn random film som hete Spiderwick. Haha! Satt unden den mesta tiden och messade med lite folk..;) Roliga var dom som satt bakom oss iaf! :P hehe.
Ikväll skulle jag egentligen gått på träningen men eftersom att jag fortfarande har ont i huvet och är förskyld så skippar jag den! "/ Jag som hade sett fram emot utomhusträningen.. Aja, det finns fler chanser! :)

Moa, Evelin och jag. Bilden är ifrån lördags! Ignorea mitt face.. Bilden tagen från Alexandra. Btw så är det inte snö! Bara Alle som har redigerat den tror jag! ;)<3

Tolls, Molls, Jolls :D

Blir ett kort inlägg nu från mig tror jag! Har jag ens berättat att jag var med Milla och Johanna Roos efter skolan..?:D Oj vad det var längesen! <3 Men hinner absolut inte skriva ngt mer nu.. har en himlans huvudvärk och shiiet mkt träningeverk från igår! :O Men så blire när man tränar! ;D
Nu ska jag "fixa mig för kvällen" och sedan gå och lägga mig..? Nås på nallen allihoppa!

Bättre sent än aldrig!..

..Right? Men tror att jag har haft den rubriken förut ;$ 

Har ju helt glömt bort att säga vad jag köpte igår när jag var i stan med Elin, men det blev iaf ett par vanliga svarta leggings, en söt stickad kofta och en ny vinterjacka :) Men nu blir det inge mer Milla för ikväll, så jag säger godnatt, fast sova ska jag inte föra förens om *tittar på kockan* 40 minuter..hehe men det vet ju ni som läste det förra inlägget? ;) 

 

 


091116

Hello dear ;) föörlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid idag.. och inte lust heller för den delen. Har bestämt mig för att efter julen så kommer jag starta en egen blogg som jag kommer satsa mer på, tror jag. Anyway, idag i skolan röstade vi om vem som skulle bli lucia för vi ska ha någon lucia grej för föräldrarna för att samla in pengar.. och gissa vem det blev..moi.. hehe :$ Man ska ju läsa massa himla dikter och så, om jag inte lär mig dom så får jag väl skriva i handen eller nåt. ^^ ♥
Idag har jag bestämt mig för att gå och lägga mig typ kl 21.00 och gå upp i tid, för en gångs skull på morgonen och slippa all stress.. och idag kom min moster hit, hon ska typ vara här nån dag eller så, interesting huh?

shiet gammal ;)

 


OM jag blev glad!

Tjohejj. Håller på att pilla lite med designen. Den är inte riktigt färdig än, men nästan! Kanske blir det utbyte på header&bakgrund. Åter till rubriken.. Johanna hade just kommenterat att det går att kommentera igen! För mig funkar det inte, men snart så funkar det väl här med..? Det är väl viktigast att ni kan kommentera iaf!


↑ *smile* ↑

HAHA killarna i Idol! ;D

Kolla vad vi precis gjorde! hehe :P
Try JibJab Sendables® eCards today!

FUNKAR INTE ATT KOMMENTERA?!

Upptäckte att det inte funkar att kommentera! Nu kan jag ju inte ens fråga er om det går eftersom att ni inte heller kan kommentera -.- Men vad har hänt? Åhh.. maila gärna till; [email protected] om du är en ängel och vet hur problemet kan lösas..

Ny design, vad tycker ni ?

Den får duga ett tag iaf! Tills Milla laddar över bilder från sin mobil..! :P ;)

♥Love♥

Hey! Har inte bloggat ngt idag?! Men inte så konstigt när jag tänker efter, haha. Hade ju fotbollsträning imorse vid 9. Det var inte lika kul som vanligt, men det beror väl på att det är inomhus? Det var inte många som var där på träningen alls! Milla och Johanna R var inte där..:o"/ menmen :)
När jag kom hem så hann jag knappt göra ngt innan Evelin och Alexandra kom hit :) haha vi spelade typ sims xP Men det är faktiskt kul iband..;$ Stör mig bara på att det inte funkar att ladda ner saker!
Nu ska jag fortsätta att göra lite läxor. Har inget annat för mig tills jag ska vara barnvakt till lilla Alvina ♥ Min syster Elin ska typ gå på 2012 idag med hennes kille.
Men tack Elin för att du hjälpte mig med alla problem på min data.. så osmart jag e?! :$

Jag och Milla bejjbi.

STHLM

Hej! :) Är lite stressad men skriver ändå. Kl 12 ska jag och Elin dra in till Stockholm och köpa lite smått o gott ,ska bl a köpa det jag inte köpte igår.. *happy* Men nu måste jag göra mig i ordning, sitter här i pyjamas :$  
puss på alla söta


Kväll med brudarna ♥

Hej! Ska börja detta inlägg med att berätta om kvällen:
Moa, Evelin och Alexandra kom hem till mig och mötte mig! ;o haha så snällt att jag slapp gå ensam i det kolsvarta mörkret..:$ Men vi drog oss ner till centrum iaf. Hängde där i kanske en timme..? Sen gick vi till Felino och Moa köpte en pizza xP asså gud vad (dom) skämmde ut sig! ;D haha det var så j*vla kul! :P :) Sen så gick vi hem till Evelin och Alexandra. Vi delade på en monster påväg hem till dom.. GUD VAD VI BLEV HÖGA :O:O XD HAHA.
Men var hemma hos dom tills pappa kom och hämtade mig..:p Jag hade ju inte ätit liksom?
aja, det som är "tråkigt" är att våran fotbollsträning börjar 9.00 imorgon! Vi ska ha träning inomhus varje söndag nu ett tag! Det är alltid kul att ha träning men det hade varit bättre om det var på en vardag ;) hihi.
Min mobil kan inte ladda över bilder till datan! ;@ onödigt att jag har gått och tagit en massa bildeer ikväll dåe.. men bjuder på denna!



PICTIME

Puuh.. Nu har jag entligen städat klart på mitt rum. Jag skriver ju hela tiden att jag städar rummet, men det behövs för jag sprider ut mina saker och kläder överallt.. heh ;$ Nu ska jag ta kameran och ta lite bilder..
See you soon ♥


Nacka!

Hejsan! Idag har jag varit och shoppat lite i Nacka forum tsm med familjen.. hihi. Köpte 2 stycken vinterjackor! Båda två var svarta, fanns ingen brun..:$ Men dom var fina! ♥
Lite senare så ska jag vara med Moa, Evelin och Alexandra. Vi vet inte vart vi ska vara menmen nånstans blir det väl! :P
Haha jag och Moa på msn för nåra min sen..


Yesyesyes

Ska nog åka iväg och shoppa med pappa idag *smiiiiile* Behöves främst en ny vinterjacka, ny västa och jeans.


When love takes over




GAGA

Börjar känna mig trött nu, så ska försöka sova, men nås på nallen. Ni som inte har mitt nr får väl fråga om det på facebook, msn, pea eller nåt ;) kisshey






Btw..

Blev j*kligt glad när vi åkte hem från Heron.. Bara Milla Alle och Evve som vet! But its secred for you..


Premiääär!

Hej! Kollade på 2012 förut med Evelin, Alexandra och Milla jue :) Den var ganska bra faktiskt, såg ni också på premiären? Såg flera stycken som jag känner! ♥
Men orkar inbte skriva så mkt, är ganska trött. Haha, men ska läsa lite bloggar innan jag lägger mig och messar..:$
Puss!


Fredag den 13:e

Idag är det ju Fredag den 13:e, har ni haft någon otur? Inte jag ^.^


Planer för imorgon


Troligtvis vara med Tessan, Moa, Alle och Evve :) Sen hitta på något kul på kvällen ?
Vad ska ni göra?









2012

Hej cuties! Ledsen för dålig uppdatering men jag har ju annat för mig på dagarna ;) mhihi..
Finns knappt något att säga om skoldagen, så jag skiter i det! Men efter skolan drog jag hem till Tessan och var hemma hos henne ett tag. Sen åkte vi till Heron City med Evelin och Alexandra och tittade på filmen 2012. den var inte som jag trodde den skulle vara men den ändå jättebra,spännande . Dom flesta vet nog ungefär vad den handlar om, så behöver inte skriva det.
Haha, jag och Tessan satt och garvade början, våran konstiga humor.. :) ♥








Nummer 21! ♥

Glömmde säga att jag fick Alexandras fotbollströja som jag ska ha i fotbollen nu! Nummer 21 <3 Precis det jag ville ha..:)*blink* Hon har ju slutat på fotbollen det var drf jag fick den av henne :D
Tack Alle, iloveyou!


Läxdags..?

Hej! Ska sätta mig ner och lyssna på musik. Samt göra engelska läxa som ska in till imorn! Glömde matteboken i skolan så kan inte göra matteläxan som också ska in till imorn..;$ mihihi..


Min mobil är tillbaka! ;D<3

det finns bara ett problem.. alla mina kontakter?!
Langa nr på msn !

Alla mina gamla bilder var däremot kvar.. men vafan. Dom raderade jag! ;o
Vill liksom "starta om" med en massa nya bilder! Som jag ofc kmr lägga ut ;P haha.
Puss!

Cascada - Evacuate the dance floor

Har fastnat på den här låten. Man blir liksom glad av den, håller ni inte med? :)

 


MSN?!

Hejhej, igår kunde inte jag logga in på msn utan att installera någon ny grej, så jag gjordet det. Eller nej, för det när datan hade laddat klart och allt det så stog det att det INTE GICK att installera -.- Och nu när jag ska logga in går inte det heller?! Så hade det tydligen hänt för Elina också!
Jävla msn.. Men nu ska jag äta mellis!




It feels good

Har storstädat mitt rum nu..puhh . Rensat alla lådor, soretrat bort kläder som jag inte använder och ja.. Allt! Och nu ska jag sleepa, skulle gjort det för länge sen, menmen...


Empty heart.


 



Onsdagen

Tjohej alla glada!.. eller jag är iaf jätteglad! :D

Dagen har tillbringats med alla bästisarna, Tessan, Alexandra, Evelin och Johanna! så var inte i skolan idag, lyllo mig va?! *big smile*  För vi var med och dansade i någon random teater ;) två ggr. Alla vi 5 går ju i samma streetdance grupp. Efer vårat första "uppträdande" som var för massa småungar drog vi till Salemsgriller och åt. Sen tog jag, Evvan, Alle och Tessan bussen hem till Tessan. Vi hade kul som vanligt! Har aldrig haft tråkigt med dom tjejorna! ♥ Sista gången vi dansade var kl 6, då kom massa och tittade :$ Vi träffade Moa, Ellen och Bella där efter, som hade tittat.. hihi :)
Hörs senare, puss!



uschi buschi.. men hittade ingen annan som är tagen idag


RUBRIK ?

Heej, nu är jag, Evelin, Alexandra och Milla hemma hos mig. Vi var ju och dansade förut, det gick bra, hihi :) Men teatern som vi dansa i sög! Haha den var ju typ bara 5 min.. :O hihi. Vi ska tillbaka lite senare och dansa en gång till!

bilden tagen för några minuter sen! Visst ser jag barnslig ut?

11/11

hejhej, som ni såg i Tessans senaste inlägg så ska vi vara lediga från skolan idag *yiippie* för vi ska vara med och dansa i någon teaper..? hhihi. Jag tänkte ta en buss som går typ 20 över 9 till Salem :) Vet inte när jag kommer hem igen men puss så länge


Ledig imorn! *smile*

Todeluu, har egentligen inte tid att skriva men gör det endå ;) hehe. Städar mitt rum just nu, känns som om jag gör det hela tiden ;o men whatever :) Har knappt varit hemma ngt idag eftersom att jag, Milla och Ida gick hem till Ida efter skolan =) Vi gjorde lite grejer, hihi vad får ni inte veta ;) Nyfikna? haha, men roligt hade vi iaf!
Btw, har jag berättat att min streetdans grupp ska "uppträda" imorn? Vi ska dansa i någon teater grej eller nåt. Så vi blir lediga från skolan imorn! ;D najsigt vah?
Nu ska jag forstätta att vara tråkig med mitt rum, hihi. Puss!

ojojoj vilken konstig bild.

Ajajaj..

Heej, som ni ser har jag inte uppdaterat något idag, eftersom jag har tillbringat drygt fyra timmar på sjukhuset.. Anledningen är att jag gjorde mig illa på gympan i skolan idag. Jag hängde i knäväck inågra ringar och sen ramlade jag ner rakt på nacken.. AJ! :( Mamma jobbar i stan så hon kunde inte komma på direkten och pappa var i Uppsala, men mamma kom och hämtade mig vid skolan kl 2 och sen åkte vi till sjukhuset. Vi fick sitta och vänta i vänrummet i två och en halv timma.. gosh så tråkigt det var. Doktorn sa iaf att jag inte hade brutit något, bara gjort illa någon muskel i ryggen/nacken typ, tuur att det "bara" var det, det kunde ju somsagt gått värre. Så imorgon ska jag INTE var med på gympan, heh.
Har fortfarande ont i ryggen (vilket inte är så konstigt) så mamma ska massera mig snart (a)

Hoppas ni har haft en bättre dag? Utan olyckor






Fotbollsgalan

Heej, ikväll ska jag titta på Fotbollsgalan, hihi.

Ska ni titta på det?

Juste! På idrotten i skolan så ramlade Milla ner från nåra ringar i taket. Hon gjorde illa sin nacke och rygg, tyckte fett synd om henne :( Har aldrig sett henne så lessen! "/<3 Så hon är hos doktorn just nu.. HOPPAS HON BLIR BÄTTRE!

Något som många har frågat..


SVAR: Millas..? ;)

Alle och Evve :)

Hejsan! Idag har jag varit med Evelin och Alexandra. Eller aa, dom gick för ett tag sen ♥ Hade ju utvecklingssamtal idag också. Bra betyg faktiskt! :) hihi. Nu ska jag logga in på facebook. C ya'

Godnatt

Nu ska jag sooova. Är jättetrött, see you tomorrow. Kissheey




NÅGON SOM VILL GÅ OCH SE 2012 PREMIÄREN PÅ BIO MED MIG DEN 13 NOVEMBER?


Inte många platser kvar..!

Rensa hotmail?

Hejsan! Idag har jag ju som sagt varit på Bodaborg med fotbollslaget. Det kanske ni visste om ni har följt mitt schema..? :) hihi. Det var jättekul iaf! Men är ganska trött nu, inte så konstigt va? Haha, alla satt typ och sov på hemmresan ;P<3
Nu väntar min hotmail. Som jag inte har tömt på nåra veckor väl? :$

75? Det är säkert bara en massa kedjebrev -.- aja.
Ska "förbereda" mig inför utvecklingssamtalet som läraren kallar det. Skit..

Lördagskväll

Hallå titteluren, eller nåt?

Nu sitter jag i min säng och äter choklad, chattar med lite folk och lyssnar på iPoden, NE-YO just nu. Var på det humöret, mihi..♥ Tessan drog hem för ett tag sen, vi tittade på "Patrik 1,5", den var riktigt rolig faktiskt. Två bögar som skulle adoptera en son som dom trodde var ett och ett halvt år men han var 15 (?) ^^ jaja, men vi hade kul iaf, like allways!


Någon konstig bild på mitt öga..Men det får duga


Gulligt va?



Kolla vilken söt bild några i vår klass gjorde till oss! ♥ Alla ni andra får gäärna skicka liknande bilder, [email protected] .


ÄR HOS MILLA!





... MEN VI SKA DRA NU!
HARE BRA, FÖR DET KMR VI HA!
PUSS


Slaggar hos Wilmsan ;)

Hej! Nu är jag här hemma hos Wilma. Vi alla ska sova här ikväll. Nu hinner jag inte skriva mer. Puss!


Slänger in "3-dagars-schema"!



Kände att jag behövde blogga..

Hejsan! Vi bloggade ju ingenting igår :o Och det får verkligen inte hända idag heller! Haha, en anledning till att jag skriver just nu. Nejdå :). Idag har det varit en ganska bra dag fakstiskt! Efter skolan så åkte jag och Milla till Tumba C och träffade Johanna R där, eller hon kom dit sen :)<3 Men iaf, jag köpte present till Wilma, och en farsdagspresent :P Haha. Och så köpte jag en sak som jag och Milla ska ha på lördag mihi.. Juste, vi träffade Elin A där också! Haha hon sprang fram bakifrån och kramde oss :) ♥
Men nu så ska jag snart kolla på Mammas pojkar! Byebye!

Vilken e eran favorit?

(Designen fixas)

Hej! Hinner inte blogga om dagen eller nånting. Håller på att fixa designen men den är långt ifrån klar! ;) Hinner inte blogga nu. Puss!

Börja messa!

Har fått tillbaka min mobil, härligt va?! ;D Men alla kontakter är borta -.- alla langar nr!


Du e rolig du Dennis..? ;O XD ;D




Pinsamt? lite.. :]

Hej alla! Idag var inte Milla i skolan, haha ingen trodde typ att hon var sjuk men det var ju hon inte heller? Tydligen kom hon hem idag ist för igår! ;) Så hon var alltså ledig ;) Hihi, i skolan var det lite pinsamt när jag skulle gå ut från klassrummet. Vi var indelade i 2 grp och jag min grupp skulle gå ut genom klassrummet aa, men jag hittade inte mina saker som jag skulle ha och då satt den andra gruppen och vänatde på mig helt knäpptysta och kollade på mig. Våran fröken (som vi aldrig brukar ha (?)) sa såhär inför alla (till mig): Så, nu kan vi börja. Nu går du ut solbränd och fin! :) Jag bah: Mhm ;$ *smile*. 
Haha nog om det!

Efter skolan så gick jag och Wilma hem till henne och hämtade lite saker, bussremsa m.m, sen så gick vi till bussen. På bussen satt även Elli och Elina. Vi tog bussen ner till Centrum. Haha vi var där i kanske en timme och bara.. gick runt. Vi väntade på Elin A som skulle komma med tåget =). När hon kom så gick vi in till Caféet och fikade lite :) Efter det så ville alla hem till mig utom mig men överröstad var jag så hem till mig tog vi bussen! Hos mig så kollade vi på film :) Sen skulle alla hem. Elin A stannade kvar lite längre ♥

PussPuss!

Elin gästbloggar

hejhej!
Nu sitter jag här bredvid Tessan, idag efter skolan åkte jag till Rönninge C och mötte Tessan, Wilma, Elin och Elina. Sen gick vi in till fiket och köpte en varm oboy. (Mums) Efter det åkte vi hem till Tessan och kollade på film. (Rånarna) Den var väl helt ok!? Snart tror jag att jag ska hem. Men ni får ha det så jättebra!

PussPuss/ Elin
Spana gärna in min blogg http://ekva.blogg.se

Back again

Hej, har ni saknat mig? :) Kom hem från London idag, skulle egentligen åka hem igår men icke sa nicke, aja nu är jag iaf hemma och det är väl det viktigaste? Ni vill väl såklart veta allt jag gjorde i London, men jag orkar faktiskt inte berätta allt för vi gjorde så mkt! Men bilder och shopping blev det mycket av, så bilder får ni nog! Just nu sitter jag osminkad med mjukiskläder och ska snart hoppa in i duschen och sen äta någonting.. och juste, en sista sak.. JAG FÅR TILLBAKA MIN MOBIL IMORGON! :D

Hörs senare, kisses



 

 


PluggDagIDag!

Hejsan! Jag kom precis hem från min syrra! Har varit där ett tag och fikat m.m :) Idag ska jag mest plugga och så..
Har tyvärr tackat nej till typ 3 kompisar :( Men får inte vara med nån idag typ :( Måste plugga somsagt. Har ju ett prov som jag har missat när jag var sjuk + en engelska läxa som skulle varit inne på onsdagen veckan före höstlovet.. men var ledig från skolan då! Så nu ska jag plugga till SO provet!
PussPuss

RSS 2.0