Läs allt (: ♥

♥Tjenatjena, sitter här med Ida just nu :) Vi har vart på bio med Madde och Wilma idag, eller nu på kvällen ;D Vi såg "Allt för min syster" Någon mer som har sett den`? Aja, den var i varje fall jättebra men sorglig ♥ Det kom lite tårar då och då.. 

Men höjdpunkten på kvällen ^^.. Vi såg en "kändis" mohahah <3  Har ni sett TV-serien "Värsta vännerna" ? Iaf, vi följde typ efter han som spelar Oskar i den serien. När vi kom in till Heron City såg jag honom men var inte riktigt säker på om det var han, mihi. Så vi gick in på bion och tralalalala ! Men efter filmen när det ljusnade i salongen såg vi att han och hans kompisar hade suttit bara några rader framför oss ;$ <3 Inte för att han är så snygg men han har ju vart med på TV?! ;D hihi.
Lite innan vi skulle hem såg vi honom på donken så då bestämde vi oss för att gå fram till honom och fråga om det var HAN, fast det var bara Ida och Madde som gjorde det, jag och Wilmis är ju fegisar :)

Men tack vare Ida och Madde så fick vi reda på att det var han, dom gick fram och frågade och tog en bild :$ Nu verkar det ju typ som han är våran största idol, men nope. Bara en kul grej :D <3 ( Den första bilden har Ida smygfotat xD ) *Ursäkta den dåliga bildkvaliten*


Idag

2007
 
Vi gillar sötsaker :D mohahha


Kommentarer
Postat av: Tessan

Han såg ju blind ut, höhö.. ^^

2009-10-04 @ 20:46:07
URL: http://youknowmillaotessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0