Något hände..

..våran blogg blev fantastisk. Vi kom på ett helt nytt sätt att skriva på, att framföra våra åsikter och visa våra personlighet på. Vi började älska våran blogg! Men, sen hände något mer.. vissa började härma oss. Visst, det är okej när man härmar små saker. Men när man börjar härma med design och t.ex länkarna på ens blogg. För dom vi känner, efter att vi hade länkar med för och efternamn så är det minst 3 stycken av våra närmsta som har gjort det. Försök att hitta något eget! Förr i tiden försökte vi också göra likadant som Blondinbella osv. Men liksom, vi var små och hade aldrig bloggat förut?
Men det har förändrats genom tiderna.. sen vi har börjat läsa andras bloggar så har vi fått riktigt många idéer och gjort det till egna saker. Men det vi blir förvånade över är att vi bara är 12 bast :O Vi driver en framgångsrik blogg och har riktigt många besökare! We like it. Vi skriver exakt det som vi själva tycker är intressant att läsa. Vi bjuder på riktigt många bilder och länkar. Det vi blir förvånade över är att en av våra närmaste tycker att vi försöker vara fjortisar på bloggen fast vi inte är det i verkligheten? Liksom, kolla på din egna blogg , haha kan skratta åt den hur länge som helst!

Sen har vi ett tips till alla som raderar sina inlägg och arkiv. Det är tråkigt för läsarna. Visst, det kan vara skönt att ta bort allting och börja om igen. Men  är det kul för läsarna då? Jag vet att det kan vara jobbigt för en själv när man precis har blivit dumpad av sin pojkvän och därför radera allting för att det inte ska stå något om han osv. Man vill bara få bort allt gammalt liksom.. Men faktum är att det är riktigt kul att kolla igenom arkivet ibland och bara se förändringar!! :)
Det var lite om vad vi känner just nu..!



Love Tessan och Milla

Kommentarer
Postat av: thereze

nope inga lösnaglar, bara lite trix med mina egna :)

2009-07-12 @ 00:12:55
URL: http://littlelostgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0