:)

Heej, åt nyss efterrätt xP har vart ute med några kompisar o typ hoppat studdsmatta och såå. Eftersom att det är Valborg idag finns det Majbrasor och bara man går utanför huset så börjar man ju att lukta rök, inte så fräsht ;P  men nu ska jag inte vara tråkig och sitta här o blogga, så pusspuss


// Milla

lyckad dag.

Heeej =)  sitter o bloggar på Millas data nu .vi kom nyss in, vi har varit på berga o typ rönninge lite :P med Gabbe och Agge. Lottie undrade vilken maträtt vi tkr är godast och ärligt talat vet vi inte. Det finns mkt gott! :) Om typ en timme ska vi hem till nåra grannar o äta förrätt sen ska dom komma hit o äta huvudrätt typ xD. Men senare ska vi nog ut ngnstans, men vi får se om vi hinner. De är ju skitkmt fulla här .. valborg är den dan som alla kmr hit! aja , man måste få ha kul iaf :P

Love Tessan

Dagen

Så här såg skoldan ut:

8.10 Idrott. (jag var inte med. hade ont i foten)
Rast.  (hängde med Milla o Z)
Portfoliopärm. (var redan färdig med de)
Matteboken.
Månadsbrev.
(hade redan gjort de)
Klassråd. (Milla var seckreterare xD)
Lunch. (Chili con carne o ris , usch )
WCPRC. (pjäs)
Engelska. (fick skriva om Gullviers resor)

Love Tessan

Valborg

Heej!!
Valborg imorn, vad ska ni göra? Jag ska vara med Tessan, vet inte vilka mer vi hittar att va med :)
Asså.. egentligen skulle vi ha varit med ¨typ 3 stycken andra, men så blev det inte :( Dom pallade typ inte.. Lite synd
Aja, vi ska inte vara ute för sent, det kmr ju typ va jättemånga fulla överallt och dom kan ju göra vad som helst med två försvarslösa 12årngar?!  xS
Aja, är riktigt trött, ska börja göra mig i ordning nu.

Sov gott<3 //Milla


hemma nu

heej, vad har alla gjort idag? Jag har vart med Z och Tessan, vi var på Berga. Inte såå himla kul idag.. Men aja. ok , glömde lite grejer hemma hos Z, men hon tar säkert med dom imorn om jag frågar :) <3

Jag klippte ju mig igår så jag tänkte lägga in en bild på håret sen, när min mobil börjar funka, asså jag har råkat sabba nån grej med SIM-kortet, så xP

pussi / Milla

Resultat

Ni fick välja vilken sko ni tyckte var snyggast och så här blev de ;

Lacoste: 2 röster

Fredperry: 2 röster

Adidas: 2 röster

Love Tessan

...

Hej! Idag har klippt mig, det blev lite kortare och uppklippt. Och så har jag tagit ett till hål i ena örat. Blir inte så långt inlägg. Är lite irriterad på några just nu.. så
pusshej /Milla

heej ♥ kom precis hem från busshålplasten , jag fick vänta där i en halvtimme helt själv ! haha jag o Milla skulle nog väntat på bussen i Salem som gick enda hem men nej de gjorde vi inte. Ist fick jag stå där o vänta vänta, enda tills jag ringde min pappa så han skulle komma o hämta mig, men precis då kom ju bussen. hah tyypiskt :/ Nu e jag hemma iaf o ska nog göra nåt lite funnyer nu :) o vart har solen tagit vägen ? jag som trodde de skulle bli sommar!

Love Tessan

Snyggaste skon?

1.  Adidas

2. Fred Perry

3. Lacoste



Klicka på bilden för att göra den större

Love Milla o Tessan

Gud vad hemskt ! :/ ska never in my life sluta äta..



Love Milla o Tessan

Oh baby girl hold me , see me, tuch me xD

haha rubriken säger att vi har fastnat på en låt som typ går så där. Vi sitter o typ gör inget, ring om ni vill snacka för de är i behov :P. Ikväll ska vi till Salem på dans :)  Sorry om de inte blev så bra inlägg men är man trött så är man ;) men vi bjuder iaf på en jättefin bild!





Love Milla och Tessan

?

Hellu =) sitter här och bloggar på Millas data nu , hon äter hamburgare där uppe. Men jag blir inte alls sugen, har fortfarande kvar smaken på Mc feasten :P. Det blev som vi ville iaf , jag ska slagga här o maybe vi ska träffa nåra :) vi får ta o ringa dom, annars ska vi hoppa studsmatta i nåra timmar XD.
Nån som ska till grönan imorn föressten? vi kanske ska dit om nåra fler ska dit på premiäär! för oss asså. Premiären var väl igår eller idag? Blondinbella skulle iaf vara bland dom första att testa Insane. om de är nån som är intresserad ;P)

                                
                                                                             Insane


                                                                    Love Tessan

Stan

Kom hem från stan för ett tag sen, var där med pappa. Med mig hem fick jag ingen mobil, men där emot fick jag men mig ett ljusgult linne med spets från Gina Tricot och mörkblåa jenas/legging ,också från Gina.. En Maxfactor mascara, en rouge-borste och en puder-svamp och en jacka.  Var på väg att köpa en Mouli munkjacka och en Britney Spears parfym också, men gjorde inte det :) Mouli tröjan fanns inte i den färgen jag ville ha och parfymen var jättedyr på det stället där vi kollade, så pappa ska köpa den på ett annat ställe :)

Love Milla!

Så jävla tråkigt

Tja! jag har haft skittråkigt nu i typ 5 timmar. De enda "roliga" va att jag shoppade, eller ska man kalla de shoppade när man köpte en foundation bara? nae tror inte de. Jag var iaf med mina syskon I södertälje C för att köpa en present till min syrra, vi skulle egentligen köpa ett guldarband men dom kostade runt 18.000 :O de är liite för dyrt ;P. Så vi köpte en silver ring med en diamant i och ett par silver örhängen med diamanter i. (hoppas hon inte läser de här!) . Sen åt vi på donken, jag hade inga pengar kvar men sån tur var så hade jag rabattkuponger, så Elin köpte en Mc feast meny och jag fick en gratis då :) sen drog vi hem och jag satt och solade i en halvtimme typ , sen fick jag värdens tråk. Jag hade nada att göra, eller joo läxan men hur kul är de på en lördag liksom? jag vet att jag skulle ha gjrort den i onsdags men då blev de andra planer. Så imorgon kväll får de nog bli! jag hoppas hoppas att jag ska vara med Milla sen , eller jag ska bara de efter maten får de bli. Jag har skickat sms och ringt fleera gånger men hon byter ju mobil idag + ett nytt abbonemang så risken finns att hon har ett annat nummer nu :S . nej nu ropar min mamma att de är mat! Skriver mera sen :) PS. glömm inte att ringa/smsa om ni vill göra nåt :) ni som inte har mitt nummer, de var ju synd .. :/ :P

Love Tessan

Stay with me



Love Tessan

Längtar tilll sommaren





Love Milla

Dagens planer

Heej, vaknade nyss. Ganska tidigt för att vara en Lördag va ;)
Idag ska jag spela fotbollsmatch, (kmr inte ihåg mot vilka) vi ska samlas på Berga kl. 12.00, och matchen börjar väl kanske vid 1. Så kom dit om ni vill kolla, haha x)

Efter fotbollsmatchen, när jag har duschat och ätit lite, så ska jag och pappa åka iväg och köpa nån ny jacka och kanske ny mobil (a)   
Efter det kanske jag och Tessan skulle göra nåt, vet inte om jag hinner , men hoppas! :)


Något spec som händer för er idag?

Pussar o Kramar //Milla


Dagens kläder...

...idag blev:

Ljusbeiga chinos
Mörkblå tröja
Vita Lacoste skor



Löööve from Milla


Lyssna på texten.. ♥



Love Tessan och Milla

Lite till av dagen

Heej alla söta! Allt bra?
Jag kom nyss in, har varit ute och hoppat på min älskade studdsmatta, innan när jag gjorde det lite tidigare på dagen stog det nån lite unge på typ 5 år och glodde på mig, sen efter tag orkade jag inte hoppa mer och satte mig ner på studdsmattan och bara vilade och då sa han;

Han: Ska inte du hoppa?
Jag: joo
Han: Men vrf gör du inte det då?
Jag: Jag är trött
Han: okej, jag trodde du skulle hoppa
Jag: Ehhm, men jag vilar lite bara..
Han: Men ändå, vrf hoppar du inte?

Haha, lite jobbigt va?! Sen gick jag in.

Asså precis innan jag går och lägger mig har jag alltid asmkt idomin på läpparna, det är jätteskönt, för då när man vaknar på morgonen är läpparna alldeles mjuuka. Men nu börjar salvan ta slut "/ Så jag ska be mamma köpa en ny :)

GodnattPussar & kramar //Milla



Halvsjuk :/

Ni läste förra inlägget och jag ska verkligen försöka skriva oftare! Jag har inte skrivit något inlägg på två dagar men de är för att jag är halvsjuk :/ jag är skitförskyld och ont i huvudet men jag gick till skolan endå för att de är boring att vara hemma! men jag skippade idrotten för annars skulle jag fått nysattack :P fast de fick jag ju typ endå. nåja huvudaken är att man är frisk tomorrow och i helgen (a)

Dagens kläder: Mörkblå canada tröja, jeans leggins - gina tricot
Dagens frisyr: uppsatt i tofs
Dagens skor: Vita lacoste
Dagens parfym: Britney spears

Love Tessan <3

I will try

Jag ska verkligen försöka att skriva inlägg så ofta jag kan!
Om det är någon dag som vi inte skriver något inlägg alls, så får vi genast kommentarer där det står t.ex: " Skriiiiv! "
Eller nåt liknande, det är jättekul att ni gillar bloggen :D Och därför ska jag göra mitt bästa och skriva så fort jag har tid, hoppas Tessan också kmr göra det :)

Much love //Milla


Torsdag

Heej, dagen idag har vatr helt okej.
En lektion var klassråd, haha, våra klassråd som vi har i klassen slutar oftast med att några är sura på våran fröken - som inte kan ta kritik.. hah. Alla sitter typ och skriker i mun på varann, rätt kul att sitta och bara kolla på, för jag är oftast inte med i "bråken".  
Har egentligen fotbollsträning idag kl. 17.30, men jag är lite förkyld och känner mig lite hängig just nu, så jag skippar.
Vi tränar ju ändå mer än en gång i Veckan så det är inte hela världen om man missar En träning ;P
Har inte så himla mkt mer att skriva, inte vad jag kmr på just nuu iaf. Men jag ska skriva lite "Dagens":

Dagens kläder:
grå Canadatröja, vitt linne och svarta leggings.
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens skor: Lacoste
Dagens parfym: Ingen idag



Puss // MILLA



Bäst

Heej sötisar, mår ni bra? Jag gör iaf det, är bara lite nervös. Do not say why ;P 

Asså jag är typ "beroende" av två st bloggar, www.desireenilsson.blogg.se och www.paulinadanielsson.blogg.se.
Det är 2 fjortonåriga tjejer som var bästisar, nu bråkar dom. Dessies blogg är 3:a i bloggtoppen och Paows är 6:a. .
 Man måste gå in på bloggarna väldigt ofta eftersom dom typ uppdataerar hela tiden! Men det är ju bara kul.
Våran blogg är ju jätteliten i jämnförelse med deras. Haha, tänk om den här bloggen blir lika stor som deras?  

Oftast gillar jag mest att läsa personers bloggar som jag känner, jag känner ju inte dom, men jag kan skryta med att jag är kompis me Dessie på pea (a) Haha. Om ni läser min andra blogg (www.camillus.blogg.se) och tycker att jag aldrig skriver på den så är det för att jag koncentrerar mig mer på den här nu :D Tycker den är roligare att skriva på.

Vissa är ju lite imot att vi har en blogg tillsammans, för att dom inte vet när det är jag som skriver och när det är Tessan, men hallå, vi skriver ju ALLTID vem det är? Kolla bara längst ner där det står med fet text vem inlägget är ifrån? Haha, inte så svårt kan man tycka.

Juste, igår hade jag på mig mina nya byxor från Gina Tricot, haha alla bah " ååh, sånna vill jag också ha"  " härmas jag om jag köper sånna? " osv. haha :P kul att så många tyckte dom var snygga, men inte lika roligt att andvända dom om hela klassens tjejer ska ha likadana ;S

Juste, jag ska bli bättre på att lägga upp bilder i varje inlägg, eller det kanske inte blir Vaaarje , men iaf oftare än nu iaf;)

Ha det bra, Love Milla

we so happy

tjena =) har ni märkt att vi börjar få mkt mera kommentarer? iaf mer än våra andra bloggar. hälften av dessa är ju bara klagomål o sånt men vad gör de? mer och mer besökare får vi också vilket är skitkul :D sorry om jag nt har skrivit så många inlägg men man tappar ju lusten lite.. aja ska kolla på tv nu :)

Love Tessan

Tisdag

Heej!
Idag känns det som att dagen har gått väldigt snabbt, sista lektionen var "bild" . Vi skulle haft bild men våran vikarie hade glömt bort att han skulle ha oss, så vi satt i bildsalen och bara snackade och lyssnade på musik ;D
När det var ca en halvtimme kvar av "lektionen" kom läraren som skulle ha oss, han sa att vi skulle rita ett fantasidjur, eftersom att det inte var så långt kvar på lektionen,  men huur kul är det? - Inte alls x) Jag ritade kläder och övade på min "autograf" ist. haha ;P
Efter skolan hängde jag med Tessan hem, vi åkte iväg med bussen typ kl. 20 i 3 till Salem, eftersom att vi skulle på en booring piano lektion xP Vi fick lappar med oss hem som man skulle anmäla sig på om man ville fortsätta spela nästa termin, och jag och Tessan ska inte fortsätta! Vår lärare verkar tro att det är självklart att vi ska det för han bah: Fyll i lappen och lämna den till mig, eller så kan ni anmäla er på nätet.
Pluss att han håller på att snacka om allt roligt vi ska göra nääästa termin, haha xP Nu ska jag börja göra min i ordning för att jag sen ska kolla på Andra Avenyn och sen hopp i säng!

Love Milla


Till alla som skriver dumma kommentarer;

Har ni inget roligare för er än att sitta och vara taskiga på våran blogg? Sköt er själva och skit i hur våran design ser ut om ni inte har nåt bättre att säga än "hor äpplen"  Haha, ni kan sluta nu, för vi tar ändå inte åt oss av era patetiska kommentarer. ( men bättre med negativa kommentarer än inga alls )

Love Milla

Svar på Julias kommentar:

Vi fick en kommentar som var såhär:
                                                                      Julia om Ny design vad tycks? =):
Den är skit ful rent ut sagt! Man fick migrän av den förra men av den här!? Får man en hjärtattack och blir blind så ful äär den! Det är inte för att vara taskig men så är det tyvärr och hoppas ni inser en vacker dag vad som är fint och inte fint!? OCH SLUTA HA MASSA JÄVLA HOR ÄPPLEN DET ÄR FULT!!!!!!!!!!!!!!!!! INSE FAKTA HA BILDER PÅ ER SJÄLVA ISTÄLLET FÖR MASSA JÄVLA ÄPPLEN!!
puss o smek/ Julia

Svar: MEN chilla.. måste du fucka up bara för att vi har äpplen på våran design!? om du inte har fattat de lilla vän så har vi äpplen för att du ska ha nåt att fråga om NOT -.- fattar du inte att de är för att färgen på äpplerna
passar ihop med resten av desigen? HAHA ÄGD. Få dina jävla PMS utbrott nån annanstans, tack tack tack. PS. du kan bara fetglömma att vi byter designen bara för att du inte ska få hjärtattack XD snarare tvärt om.. :)

Love Milla och Tessan

Skhlm

Heej, idag har jag vart och shoppat i Skärholmen, fick med mig ganska mkt hem ;p

Ljusrosa linne med spetskant -Gina Tricot
Ljusblåa jeansleggings - Gina Tricot
Ljusbeiga chinos - Gina Tricot
Rosa shorts - Gina Tricot
Vit kofta - Gina Tricot
Blå kjol med vita ränder- Gina Tricot
Långt mörkrosa linne - JC
Långt vitt linne- Divided
Långt grått linne - Divided
Vit T-shirt - H&M
BlåVit randig T-shirt - H&M
Mascara - H&M
Puder - H&M
Rouge - H&M
Guldiga sommarskor - Din sko
Vita sommarskor - Wedins
Ansiktskräm - Kicks

Jag tror att jag fick med allt där! Skulle köpt en vårjacka också, men den jag ville ha var typ slut. Men mamma skulle kolla om den fanns i stan (a)
Vi kollade på en mobil också, jag tror det blir en svart eller rosa w595i :D


Kramar från Milla


Ska åka iväg snart

Heej, vad ska ni gör idag? Om ca 10 minuter ska vi åka iväg, för min kusins bebis ska döpas! Hon är asgullig! Vi får se om jag tar nån bild, då kan jag ju lägga ut den! Tuva Marie Arnlund, ska hon iaf heta!

Pussar /Milla


Ny design vad tycks? =)

Skriv gärna vad ni tycker för vissa säger att dom får migrän av vår förra design.. :O :P

Love Tessan

en låt jag hittade på pa =)



Love Tessan

Väldigt kort inlägg, men jag har inte blogglust

Hello everybody!
Ska snart ut och hoppa studdsmatta, eller inte "hoppa" med träna på volter! Sen ska jag på fotbollsträning, skönt att det alltid är på Berga, jag älskar att spela på konstgräs! Nån mer som spelar fotboll?

LoveLove Milla


Många som läst

                                                                            
Nån som läst den här boken? Alla snackar om den i skolan! Den verkar bra men jag har ingen aning om vad den handlar om.. Finns 4* stycken tror jag. Får se om det är en bok för mig :)

Love Tessan

Vad tycker ni?

Hej, Milla här. Undrade bara om ni tycker att jag ska ha likadana inlägg på den här bloggen som på min egna blogg? Eller om jag ska skriva olika inlägg? Har funderat ganska länge på hur jag ska göra.. Så vad tycker ni?

Love Milla

Bloggar jag läser dagligen

www.mbaby.blogg.se
www.nots.blogg.se 
www.mutildas.blogg.se
www.mouq.blogg.se
www.lilllerin.blogg.se
www.wilmys.blogg.se
www.juulianderssons.blogg.se
www.aammi.blogg.se
www.allvas.blogg.se
www.blondinbella.se
www.knasludde.blogg.se
www.elineas.blogg.se
www.ggiltig.blogg.se
www.coolaofie.blogg.se
www.guess.webbblogg.se
www.ezzzz.blogg.se


Ibland hinner jag förståss inte läsa exakt alla


Love / Milla

Riktigt trött på piano

Heej, idag var jag och Tessan på piano, ( Glömde att skriva det i förra inlägget)  jag höll typ på att somna på pianolektionen, det var så tråkigt. Jag hade inte övat på läxan och så blir jag så irriterad på våran pianolärare tror att jag inte fattar vad jag ska spela , men det är svårt att koncentrera sig när han sitter och sjunger med och klappar hela tiden! Men jag ska iaf sluta nästa termin, är nästan helt säker!

Lööööve Milla

14 April

Heej, kom hem från fotbollsträning för drygt en halvtimme sen, och åt nyss en jättegod lasange som farmor hade lagat och ska snart duscha! Sen klockan 9 är det dags för Andra Avenyn ( på kanal 1 för er som inte visste)
Men nu ska jag gå och ta lite Oboy(kall), är typ halvt beroende av det! haha. Juste idag i skolan hade vi språkval, vi fick ha en kort lektion i Spanska och en i Franska, för det är bara dom två språken i får välja mellan. I början funderade jag på att ta franska, men nu är jag heelt säker på att jah ska ta Spanska, det verkar super mkt roligare OCH lättare! :) Vi kommer få hem en lapp sen där man ska kryssa i vilken språk man vill ta. Förut kunde man välja på tyska också, men det kan man inte längre bara för att då måste man åka til Rönningeskolan och det var för jobbigt att ordna med tyckte lärarna eller nåt, aja jag skulle ändå inte välja tyska så det är lugnt :P


Love Milla

en grej som faktiskt funkar!

Det är din hjärna som talar med dig.
pröva detta det är jättekul men du får inte bläddra ner texten i förväg gör inte det okej gmn/gbn
för då fuskar du och det kommer inte att gå i uppfyllelse! Det är ett
test som är skoj! du kommer tycka att de e kul!
Ämne : Ett test som faktiskt fungerar... läskigt...
Nu gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.
FÖLJ INSTRUKTIONERNA - FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA
OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!
Personen som skickade detta till mig berättade att önskan faktiskt blev
verklighet efter bara tio minuter... MEN FUSKA INTE!!
Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg följ
bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter som
sagt och det är i alla fall värt ett försök.
Ta först fram en penna och ett papper:
När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
Gå nedåt rad förrad - en rad i taget - läs inte i förväg för då förstör
du det roliga!!
1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.
2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.
3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
motsatta könet.
Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!
4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
5:an och 6:an.
Fuska inte för du kommer att ångra det!
5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.
6. Slutligen, önska dig något.
Här kommer då nyckeln till detta:
1. Du måste berätta om detta för "antalet du skrev invid 2:an" stycken
personer.
2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.
3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
med.
4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.
5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.
6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.
7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.
8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.
9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.
Sänd detta vidare till 10 personer inom en timma från det att du är
färdig. Om du gör det så kommer din önskan att gå i uppfyllelse!
Om inte... sker motsatsen.
När du Läser detta så har du en timme på dig att skicka den vidare...
Det är en kärlekskedja som startade 2004.
Vare sig du Tror på det eller inte så
kommer det hända just dig> o go for it!
Skickar du den till 20 personer kommer den du älskar fråga om ni kan bli
ihop!
Skickar du den till 15 personer kommer han/hon ttt bli kär i dig.
Skickar du den till 10 personer kommer han/hon kyssa dig inom 7 dagar.
Skickar du den till 5 personer kommer ni bara förbli vänner och inget mer..
MEN om du bara skiter i det och inte skickar vidare så kommer du få otur i resten av livet...

Love Tessan

Svar på frågorna

Bästa bloggen av blondinbella, knasludde, nooris och mouq?: Blondinbella
Den bästa bloggaren?: Blondinbella
Är ni kär i någon?: Ja
Vem?: Hemlis
Läser ni Lotties blogg?: Ibland
Hur mår ni?: Just nu ganska bra
Vad hatar ni mest av allt ätbart?: Vårrullar och korv/köttbullar som är äckliga
Gillar ni att spela basket?: Helt okej men inget vi vill börja med
Är ni ihop med någon?: Inte just nu
Har du pussat nån du varit ihop med?: mm
Har ni storstudsmatta?: Japp
Dator på rummet?: Ofc
Landställe?: jaarå
Ögonfärg?: Bruna
Bor båda i villa?: aa
Mer än 5 mascaror?: ja faktiskt
Mer än 10 olika foundation?: neej

Hoppas ni blev nöjda med svaren, om ni undrar något mer är det bara att fråga!

Lovet Tessan och Milla

Skärholmen

Heej =) har inte haft tid att blogga så mycke idag, jag har varit fullt uppbokad av andra grejer. I ca 3 timmar var jag i Skärholmen och shoppade, sen när jag kom hem ringde Emelie till mig och hon kom hem till mig en halvtimme senare. Vi gjorde inget specc vi hann ju bara vara i 3 timmar :( min syrra Elin kom hem och åt middag och dom åkte precis hem. Jag vill inte tänka på att skolan börjar om imorgon.. USCH de enda bra är ju att man träffar alla igen :)

Det här shoppade jag:

Från Gina Tricot:
Ett grått linne med spettskant där uppe.
Ett par beiga korta shorts (såg precis ut som om man hadde klippt av ett par chinos).
Ett par jeans- leggins
En mintgrön tunika/klänning

Från JC:
Ett mörkrosa långt linne
Ett mörkblått långt linne

Från New yourker:
Ett par kortkorta turkosa mjukis shorts
En mörklila sladdirg tröja
En svart brett bälte
Ett par sladdriga mörkgråa halvlånga byxor (perfekt till dansen)

Från Stadium:
En svart bikini överdel och en svart mönstad underdel

+ massor av andra smågrejer från H&M och Twilfit

(jag är inte säker på att jag kommer använda dom dära sladdriga byxorna men de kan alltid vara bra att ha!)

Love Tessan

Svaren på frågesrund flyttad till tisdagen

Tjaa! Jag ville bara meddela er om att vi kommer svara på frågorna imorgon istället! Vi tänkte ju att vi gick i skolan idag när vi planerade frågestunden men idag är vi ju lediga, så ni kan fortfarande ställa frågor till oss :)

Love Tessan

Bilder från dagen, Påskdagen!

En del av min ballkong!
Lite påskägg som jag, min lillebror och kusinerna fick av min morbror!
Fin bild jag tog från ballkongen!
Ett glas!
Mina fötter


Jag tog massa fler bilder också, men orkade inte lägga upp alla på bloggen! Pluss att det inte skulle vara så roligt att kolla på alla bildernajag tog, för vissa är så lika varnadra :P

Puss / Milla C

Middag


Åt middag nyss - gravad lax med potatis och nån sås! Det var jättegott!  Här ovanför är lite bilder som jag tog på matbordet! Snyggt dukat va? :P 
Klicka på bilderna för att få dom större



// Milla

Min dag

Heej =) , jag kom nyss hem från Torekällberget, nån som har varit där förut? Vi brukar iaf vara där minst en gång per år. Vi åkte inte direkt dit för min skull utan för min systers barn Oliver och Selma. Jag har tröttnat på de där sen 5 år tillbaka.. :P , men jag ville endå följa med för vad skulle jag göra hemma? Nåja på Torekällberget fick jag en bild av en jättesöt kanin , den kan inte varit så gammal :P

Till lunch blev det påskrester från igår, jag fick inte i mig mycke nu häller! (?) Men efterrätt fick jag såklart i mig! Pannakotta igen OCH gräddglass med polkaströssel :) gottgott !

                     
en kula gräddglass med                         polkaströsell                            gräddglass
         polkaströsell



Love Tessan

Kanske inte värdens finaste men..




Love Tessan

1, 2, 3 eller 4 ?



Vilken frisyr tycker du att Paris Hilton passar bäst i och vilken är snyggast?


Love /Milla

Dagens planer

Heej, nu är det Milla som skriver!  Idag ska släkten komma hit, eller inte heela släkten. Men 3 av mina kusiner och deras föräldrar. Vi ska äta lite och sen kanske jag och småkusinerna ( 8 och 10 år) hoppar studdsmatta eller gosa lite med kaninerna, det brukar dom tycka är kul! 
Det är lite tråkigt att det här är sista dagen på Påsklovet! Men sen är det ju inte så jäättelångt kvar tills Sommarlovet så ;). Haha. Men ikväll tror jag att det är både Mia & Klara och Parlamentet, så då har man iaf något att göra!

Ha en bra dag , Pussar // Milla

40 besökare!

yippi! vi har rekord med besökare här på bloggen! 40 unika besökare hade vi igår vi är såklart jätteglada för de :D fortsätt besök våran blogg om du tycker att den intressant och bra, ge tips till oss om det är någonting som ni vill att vi ska förbättra oss på. Lite positiv resprons är aldrig fel.. :)

Lyckliga hälsningar från Tessan & Milla 

Påminnelse om frågestunden!

Hallojs ville bara påminna er om frågestunden! :D Skicka in frågor till oss så svarar vi på dom på måndagen! Om det inte blir tillräckligt många så struntar vi i allt .

Love Tessan

Pictures


efterrätt pannakotta med hallon



mitt påskägg med godis i



en kruka med dekorations gräs och kycklingar

(klicka på bilderna för att göra dom större)

Love Tessan

får bli mer godis ist

Snart dags att leta påskägg! Vet vad som är innehållet i dom, det är ju jag som har gjort dom :P Har precis ätit påskbord men jag fick inte i mig så mycke :S jag som var så hungrig! aja jag får äta mer efterrätt och godis ist . Hoppas ni har en bra dag glad påsk :)  from Tessan <3

Påskafton

Heej, öppnade lite påskpressenter nyss! Av farmor fick jag en kopp ( handgjord). och av mamma, pappa och mormor fick jag en grå munkjacka som jag hade önskat mig och gråa strumpor med lite mönster på! :D Tack!
Om ni vill se bilder på grjerna jag fick, gå in på
www.camillus.blogg.se .

Ha en bra dag!   Love from Camille

Vem bär den snyggaste klänningen?




/ Tessan

Glad Påsk

Heej alla söta bloggläsare, i det här inlägget ville vi bara önska er en ...







Love / Milla och Tessan

Saknar den du var



// M

gissa vem vi tänker på den vi hör den här låten ? :P



/ T och M

bilder från dagen..















(klicka på bilden för att göra den större ;) )



Tessan

Snygga grejjs :P


Snygga kläder ?

 Klicka f�r att st�nga bilden 

Frågestund!

Nu är det dags för frågestund på bloggen! Bomba in med massor av fråger så svarar vi på måndag :D . Om vi inte får in tillräckligt med frågor så skiter vi i allt


// Kram kram from T & C


Vilken är snyggast?

Sony Ericsson w715




Sony Ericsson w595




Love Milla

Underbart PåskVäder

Heej, Milla här. Idag vet hag inte riktigt vad jag ska göra. Vill vara med Tessan eller spela fotboll, det är ju såå fint väder!  Vi får se hur dagen slutar! Vi ska iaf sätta upp studdsmattan, eller vi har redan satt upp själva grunden , men man måste ju sätta upp resten också för att kunna hoppa! Idag ska jag kanske också rensa ut lite grejer ur min garderob, och kolla in vilka sommarkläder jag behöver, det finns säkert massa saker som är försmå och då måste jag ju veta det så att jag kan köpa nya, ( som ni nog förstår) . 

Har det kommit några små påskkärringar/påskgubbar till er? Vissa kom ju igår och andra kommer imorgon på påskafton, vet inte om några kanske kommer idag också? Aja, min farmor har iaf köpt jättemkt (lite för mkt :P ) godis så vi har något att ge dom. Men jag blir så himla irriterad på vissa små ungar som bara står i dörröppningen och glor på en och säger typ "ja vill ha godis!" . haha, dom kan väl allefall säga Gald Påsk eller något?  :P





Skärtorsdag

tjoo there (a) , har nyss ätit pasta och bacon, ganska gott förutom att pastan är så jävla kladdig. Men baconen är iaf goda :). Jag har ju varit hos min syrra Linda idag efter att Milla åkte hem hon skulle ju på nån teater :). Hos Linda gjorde jag inte så mkt typ följde me Oliver när han skulle gå påskgubbe fast han hade ju klätt ut sig till pirat, hah o hans kompis var cowboy :S . Jag smakade såklart godis men de var ju typ bara äckliga :p.  ha en bra kväll kram Tessan <3



Vad tycks hittills?

Hej, som ni kanske vet är den här bloggen kanska nystartad och vi kanske inte har så jätte¨ånga läsare än! Men vad tycker ni som läser bloggen om den hittills? Hiss eller diss?

Teater

Heej, nu är det Camille som skriver! Jag ska börja att skriva vem det är som skriver längst upp, fick ett önskemål om det, och vi vill ju bara förbättra bloggen så.. :)      

Idag har jag vart på en teater i Skärholmen med mamma, min bror och min farmor. Teatern hette Dönickor och dåfinkar, eller nåt sånt! Den var ganska bra, men lite konstig också, det handlade om en tjej som var 12 år och hade precis bytt skola, hon hette Simone men deras fröken såg typ fel och sa att den nya eleven hette Simon. Så Simone började klä sig som en kille, beté sig som en kille m.m. och började vänja sig vid att heta Simon, och sen blev en tjej i Simones klass kär i henne ( hon trode ju att det var en kille)  
aja, som sagt var den liite konstig så det är lite svårt att förklara :P

Nu ska jag gå upp i köket och äta en macka, känner mig lite hungrig. Har ju inte ätit så mycket idag! Men ni får ha det bra och jag skriver ju självklart lite senare sen.




Test av Tessan

DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[ ] brorson
[x] systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[x] swimmingpool
[ ] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 11

[ ] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] en fungerande PS2
[ ] nitendo wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] nitendo 64 som funkar
[ ] gamboy/advance
[ ] gamecube
[ ] nitendo ds
TOTAL: 5

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[x] hockeyspel
[x] biljardbord
[x] pingisbord
TOTAL: 3

[x] nattduksbord
[ ] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[ ] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 2

[ ] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 5

[x] Scooter, 4hjuling, moppe
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[x] Något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 7

[x] plattång/locktång
[x] har 1000 spänn på dej just nu
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[x] varit i Asien
[x] varit i USA
[x] varit i Australien
TOTAL: 6

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x] egen dator
TOTAL: 3


totalt : 43
1-25= underklass
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd
41+= överklass

För färgglad?

Undrar bara om ni tkr att designen är föör färgglad? isf kan vi byta!

köttbullar 2 gånger på en dag

              
Har nyss ätit middag hos Linda, de blev hemmagjorda köttbullar med potatis , hah inte så

                                               jättegott jag åt de till lunch också.. men men om man blir bjuden på middag så får man väll ta
 
det som serveras :P :).
Vi kollade på nåt bildspel som var från typ 2 år sen? guuuud vad liten man såg ut :O
Fast de tkt man ju nt då.

Snart kmr Camille hit , väntar bara på att hon ska äta upp sin middag, får se vad vi hittar på
kanske går ut eller så :)
Nån som vill hitta på nåt med oss ikväll? =)

Kram Tessan <3

(bilderna taget på cafeét förut idag)

50 minuter i världens tråkigaste lokal

Heej Sötisar! Vi har precis "tillverkat" den här bloggen det ska bli jättekul att ha en blogg tsm. Vi ska snart ut och vara med några kompisar, det har inte hänt så mkt idag så de finns inte så mycket att skriva om. Tessan har nyss varit hos tandläkaren och det gick utmärkt annat än att jag (tessan) fick vänta i 20 minuter extra i väntrummet och att själva "undersökningen" bara tog 2 minuter. De här får räcka för stunden vi skriver självklart mer senare!

Puss o Kram från Tessan och Milla

RSS 2.0